به گزارش خبرنگار مهر، محمد وکیلی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه کتابخانه های استان سمنان در محل استانداری با اشاره به اینکه باید کار ترویجی و تبلیغی در خصوص کتاب صورت پذیرد افزود: برای نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی باید از مهد کودک ها و دوران ابتدایی شروع کرد تا بتوان نوجوانان را از ابتدا باکتاب آشنا کرد.
وی با بیان اینکه ایران یک کشور با تمدن فرهنگی بسیار غنی است افزود: باید تلاش شود سرانه مطالعه نیز در کشور افزایش یابد و در این راستا می توان از تمام مساجد، حسینیه ها، مدارس در شهرها و روستاها بعنوان کتابخانه استفاده کرد.
استاندار سمنان با اشاره به اینکه فرهنگ کتابخوانی بحثی فرابخشی است نقش دستگاه های مربوطه بخصوص آموزش و پرورش را در این خصوص مهم برشمرد و تاکید کرد: فرهنگ کتابخوانی در جامعه نهادینه شود.
وکیلی با توجه به ظرفیت دانشگاهی استان سمنان بر ارتباط بیشتر اداره کل کتابخانه ها با مجموعه های دانشگاهی تاکید کرد و خواستار تامین کتاب های تخصصی در این بخش نیز شد.
وی استفاده از پتانسیل خیرین در فرهنگ کتابخوانی را مهم دانست و گفت: خیرین کتاب می توانند با اهدای کتاب های خود نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی داشته باشند.
استاندار سمنان گفت: باید توجه جدی نیز به مجموعه استان شناسی در کتابخانه ها صورت پذیرد و آثار نقاشی، عکس و فیلم نیز در کنار کتاب ها در این مجموعه نگهداری شود تا محققان به راحتی بتوانند به اطلاعات مناسب دسترسی داشته باشند.
وی همچنین بر لزوم وجود چنین مجموعه هایی در شهرستان ها نیز برای معرفی هر شهرستان تاکید کرد.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان سمنان هم در این جلسه با اشاره به وجود ۶۴ کتابخانه در استان گفت: ۹۶۶ هزار جلد کتاب در کتابخانه های استان وجود دارد.
شاه حسینی در خاتمه با بیان اینکه روزانه ۱۰۰ جلد کتاب در کتابخانه مرکزی استان به ثبت می رسد گفت: امسال از ۳۲ عنوان کتاب نیز رونمایی شده است.
نظر شما